logo2

 

 

novosti9

srijeda, 25 april 2018 12:57

Tačno je 100 dana do početka 9. Bedem festa!

Povodom zvaničnog početka obrojavanja 100 dana do festivala, iz Bedem festa-a objavljujući oficijelni aftermovie prošlogodišnjeg festivala, podsjećaju na značaj valorizacije Tvrđave i kultrnih manifestacija.


After movie razvijen je u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i Nacionalnom turističkom organizacijom u cilju promovisanja starog grada Bedema i gradske tvrđave kao kulturološko-turističke destinacije.
„Kada govorimo o ovim institucijama govorimo o strateškim partnerima zahvaljujući kojima smo i opstali i koji imaju povjerenje u sve ovo što radimo. Nastavićemo da u partnerstvu radimo na unaprjeđenju turističke ponude Nikšića i Crne Gore, ali i na prepoznatljivosti i imidžu koji su toliko važni. Bedem fest predstavlja jedinstven primjer prije svega zaštite i očuvanja, a potom valorizacije i promovisanja drevnih zidina u funkciji kreiranja ponude koja će grad Nikšić brendirati i pozicionirati kao jako primamljivu destinaciju. Festivali upravo predstavljaju taj moćan instrument i zato samo treba raditi na postizanju respektabilnih rezultata u narednom periodu, ističu iz organizacije.“, ističu organizatori.
Za izradu after movie materijala kao i montažu, zaduženi su Chodex studio iz Nikšića kao i Drone studio.
Iz organizacije najavljuju nova imena veoma brzo kao i informacije o ulaznicama, obzirom da vlada rekordna i nezapamćena zainteresovanost za kupovinu ulaznica, ističu iz organizacije.
Do sada najavljena imena, Beogradski Sindikat, Neoplepeople, Zorica Kondža, Smoke Mardeljano i Massimo Savić obećavaju nezaborvne trenutke na Bedem festu.
Podsjetimo, deveti Bedem fest održaće se od 3-5 avgusta i ovogodišnja poruka je “Tvoj grad”.

Last modified on srijeda, 25 april 2018 13:01

timetable

 
sava
 
 
niksicko
ckb
epcg
mtel
njegos
 
 
monte
 
 
kultura
niksic
poljo
odbrane
 
 
jadranski
uniprom
goranovic
popovic
intimo
grcka1
adriatic
 
 
vapor
metropolis
onogost
muzeji
 
 
buntfest
brm
hgf
 
 
Zvicer photography
chodex
anto
 
 
fond akgradj
swg