logo2

 

 

novosti9

srijeda, 25 april 2018 12:57

Tačno je 100 dana do početka 9. Bedem festa!

Povodom zvaničnog početka obrojavanja 100 dana do festivala, iz Bedem festa-a objavljujući oficijelni aftermovie prošlogodišnjeg festivala, podsjećaju na značaj valorizacije Tvrđave i kultrnih manifestacija.


After movie razvijen je u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i Nacionalnom turističkom organizacijom u cilju promovisanja starog grada Bedema i gradske tvrđave kao kulturološko-turističke destinacije.
„Kada govorimo o ovim institucijama govorimo o strateškim partnerima zahvaljujući kojima smo i opstali i koji imaju povjerenje u sve ovo što radimo. Nastavićemo da u partnerstvu radimo na unaprjeđenju turističke ponude Nikšića i Crne Gore, ali i na prepoznatljivosti i imidžu koji su toliko važni. Bedem fest predstavlja jedinstven primjer prije svega zaštite i očuvanja, a potom valorizacije i promovisanja drevnih zidina u funkciji kreiranja ponude koja će grad Nikšić brendirati i pozicionirati kao jako primamljivu destinaciju. Festivali upravo predstavljaju taj moćan instrument i zato samo treba raditi na postizanju respektabilnih rezultata u narednom periodu, ističu iz organizacije.“, ističu organizatori.
Za izradu after movie materijala kao i montažu, zaduženi su Chodex studio iz Nikšića kao i Drone studio.
Iz organizacije najavljuju nova imena veoma brzo kao i informacije o ulaznicama, obzirom da vlada rekordna i nezapamćena zainteresovanost za kupovinu ulaznica, ističu iz organizacije.
Do sada najavljena imena, Beogradski Sindikat, Neoplepeople, Zorica Kondža, Smoke Mardeljano i Massimo Savić obećavaju nezaborvne trenutke na Bedem festu.
Podsjetimo, deveti Bedem fest održaće se od 3-5 avgusta i ovogodišnja poruka je “Tvoj grad”.

Last modified on srijeda, 25 april 2018 13:01
More in this category: « VRIJEME ZA KULTURNO BUĐENJE