logo2

novosti baner

srijeda, 16 avgust 2017 13:04

Proglas za volontere

Poštovani i dragi prijatelji,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da se i ove godine pridružite uspješnom partnerskom timu osmog Bedem festa.

Volonterizam je zaštitini znak našeg festivala, i zahvaljujući Vama, uspijevamo svake godine da uspješno realizujemo Bedem fest.

Gradska tvrđava je pravi dragulj kojeg treba čuvati, paziti i obnavljati. Prava je sreća imati tu privilegiju da svojom pozitivnom energijom i podrškom ostavimo tragove za neke naredne generacije... Zato Vas pozivam da dođete kako bismo svi zajedno još jedanput pokazali koliko zajedno možemo sve! Dobrodošli divni ljudi! Poslednji rok za prijavu je ponedeljak 21.08.2017.godine do 12:00 h.

Molim Vas da ispunite tražene podatke.

Vaše ime i prezime:

Godine starosti:

Mjesto prebivališta:

Kontakt (broj mobilnog/viber i mail):

Šta Vas je podstaklo da se prijavite i budete dio volonterskog tima Bedem Festa?

Popunjenu prijavu poslati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pristupanjem timu volontera ostvarujete pravo da prisustvujete svim danima festivala, promotivnu majicu Bedem Festa, hranu tokom trajanja volontersko-radnih akcija. Uz to, neophodno je da se uoči početka upoznate sa planom i programom koji treba realizovati.

Kao što mnogi od Vas to već i znaju, priprema Bedem festa podrazumijeva veliki trud, rad, energiju , ali i koordiniranost i dobru organizaciju koja počiva na principu ruka-ruci . Neki od primjera koji će Vam dočarati sa kakvim se izazovom suočavate su:  iznošenje i spuštanje opreme i mobilijara za potrebe uspješnog montiranja i razmontiranja bine, asistencija prilikom iznošenja i spuštanja  instrumenata izvođača do bine i od bine do njihovog prevoza u podnožju tvrđave, uslužne djelatnosti i mnoge druge.

Ukoliko nemate prebivalište u Nikšiću, smještaj možete naći u kampu, sa vašim ličnim šatorom. Formular možete preuzeti ovdje.

 

 

Last modified on srijeda, 16 avgust 2017 13:21

cetvrtak aaaaaaaaaa

petak 1

subota 1

 
partneri
 
 
ministarstvo odryivog razvoja i turizma
wild beautz
ckb
ministarstvo kulture
opstina niksic
epcg
niksicko rocks
fondacija njegos

 

 
mtel ministarstvo razvoja
grcka ambasada
 

 

 

 

 
festivali
metropolis-vapor-odbrana
gprofuturo-sajam-intimo
goranovic-zito-uniprom

 

 

 

 
media
 
media1
media2
 
chodex-zvile-anto