logo2

 

 

novosti9

srijeda, 16 avgust 2017 13:04

Proglas za volontere

Poštovani i dragi prijatelji,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da se i ove godine pridružite uspješnom partnerskom timu osmog Bedem festa.

Volonterizam je zaštitini znak našeg festivala, i zahvaljujući Vama, uspijevamo svake godine da uspješno realizujemo Bedem fest.

Gradska tvrđava je pravi dragulj kojeg treba čuvati, paziti i obnavljati. Prava je sreća imati tu privilegiju da svojom pozitivnom energijom i podrškom ostavimo tragove za neke naredne generacije... Zato Vas pozivam da dođete kako bismo svi zajedno još jedanput pokazali koliko zajedno možemo sve! Dobrodošli divni ljudi! Poslednji rok za prijavu je ponedeljak 21.08.2017.godine do 12:00 h.

Molim Vas da ispunite tražene podatke.

Vaše ime i prezime:

Godine starosti:

Mjesto prebivališta:

Kontakt (broj mobilnog/viber i mail):

Šta Vas je podstaklo da se prijavite i budete dio volonterskog tima Bedem Festa?

Popunjenu prijavu poslati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pristupanjem timu volontera ostvarujete pravo da prisustvujete svim danima festivala, promotivnu majicu Bedem Festa, hranu tokom trajanja volontersko-radnih akcija. Uz to, neophodno je da se uoči početka upoznate sa planom i programom koji treba realizovati.

Kao što mnogi od Vas to već i znaju, priprema Bedem festa podrazumijeva veliki trud, rad, energiju , ali i koordiniranost i dobru organizaciju koja počiva na principu ruka-ruci . Neki od primjera koji će Vam dočarati sa kakvim se izazovom suočavate su:  iznošenje i spuštanje opreme i mobilijara za potrebe uspješnog montiranja i razmontiranja bine, asistencija prilikom iznošenja i spuštanja  instrumenata izvođača do bine i od bine do njihovog prevoza u podnožju tvrđave, uslužne djelatnosti i mnoge druge.

Ukoliko nemate prebivalište u Nikšiću, smještaj možete naći u kampu, sa vašim ličnim šatorom. Formular možete preuzeti ovdje.

 

 

Last modified on srijeda, 16 avgust 2017 13:21

timetable

 
sava
 
 
niksicko
ckb
epcg
mtel
njegos
 
 
monte
 
 
kultura
niksic
poljo
odbrane
 
 
jadranski
uniprom
goranovic
popovic
intimo
grcka1
adriatic
 
 
vapor
metropolis
onogost
muzeji
 
 
buntfest
brm
hgf
 
 
Zvicer photography
chodex
anto
 
 
fond akgradj
swg